came into

Hur detta kom till

Visste du att den mesta sanden innehåller kiseldioxid som kan orsaka cancer hos katter? Och att Lersand innehåller Bentonite som, om den intas, kan skapa stora problem med dina katter? Vi älskar alla våra djur så varför behandlar vi dem inte bättre?

ComfyCats uppdrag är att bara erbjuda produkter av hög kvalitet som är bra för Katten. Liksom vår 100% naturliga, 100% biologiskt nedbrytbara sand gjord av naturliga ingredienser (sojabönor och majskärnor)

Tested

Testad av katter.

ComfyCat är ett kattförvaltat företag! Våra testare är 2 bedårande angorakatter som heter Captain and Fluff (bror och syster):

När vi adopterade dem bestämde vi oss för att Fluff och Captain skulle leva ett långt, hälsosamt och lyckligt liv och har därför arbetat med dem för att välja:

  • Mat av hög kvalitet
  • 100% naturlig sand med bara natura ingredienser (och inget av det kiseldioxid och bentonit!)
  • Självrengörande kattlådor som spårar deras hälsa (vikt, vikt av avföring och rapporteringsproblem)
  • Häftiga leksaker som de faktiskt gillar att leka med!
  • Vi vill dela detta med dig. Vårt produktsortiment kommer att utvecklas under de kommande åren.
Conscious

Medveten om planeten

Visste du att kattsand är en miljökatastrof? Bentonitlera bryts från jorden. Vegetationen avlägsnas och detta leder till avskogning och påverkan på djurlivet.

Ytterligare energi förbrukas för att göra leran till den slutliga produkten. Och slutligen är inget av detta biologiskt nedbrytbart så du har miljontals ton bentonit-kattsand som hamnar på deponier varje år.

Vi vill inte vara en del av detta och erbjuder därför bara en 100% naturlig, 100% biologiskt nedbrytbar sand som inte påverkar miljön. Vår helt naturliga produkt är också mycket hälsosammare för katten.

Gemenskap

Vi älskar feedback så skicka oss gärna en rad för att säga hej! Och låt oss veta vad du tycker om våra produkter och vilka andra produkter du vill att vi ska utveckla ????

Och skicka gärna foton av dina husdjur när de använder produkterna. Vi hoppas att dina katter har lika kul när de använder dem som vår Captain och Fluff!