Vår policy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som när du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen.

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller ett inköpsbevis.

Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning beviljas:

* Varje vara som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadad eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss dag.

Sena eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått en återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta en stund innan din återbetalning är officiellt bokad.

Nästa - kontakta din bank. Det tar ofta lite behandlingstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på [email protected]

Försäljningsartiklar

Endast vanliga priser kan återbetalas, tyvärr kan försäljningsartiklar inte återbetalas.

Utbyten

Vi byter bara ut saker om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det mot samma artikel, skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected]

Gåvor

Om artikeln var märkt som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en presentkredit för värdet av din retur. När den returnerade artikeln har mottagits skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var märkt som en gåva när den köptes, eller om presentgivaren hade skickat beställningen till sig själv för att ge dig senare, skickar vi en återbetalning till presentgivaren och han får reda på din retur.

Frakt

För att returnera din produkt, vänligen kontakta oss på [email protected] för returinstruktioner

Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan det ta olika tid innan din utbytta produkt når dig.

Om du fraktar en vara över $ 75 bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi får din returnerade artikel.