RECEPT FÖR VÅT- OCH TORRMAT MED ALLA NATURLIGA INGREDIENSER

VI TROR PÅ FRISKA KATTER

 • Näring 1:a

 • Spannmålsfri och lågkolhydrat

 • Proteinstödd

 • Bevisat matsmältningsstöd

 • För katter i alla åldrar

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

VANLIGA FRÅGOR

 • Vad gör Comfy Eats mat bättre?

  60% mer proteiner. Alla naturliga ingredienser. Låg kolhydrater. Kornsfri.Bra variation mellan våra 15+ recept på vått och torr naturlig mat.Vår mat är mycket hälsosammare och kommer att förbättra din katts energi, välbefinnande och livslängd.

 • Hur fungerar måltidsplanen?

  Följ stegen för att skapa en anpassad meny.Du kommer sedan att få en introduktionslåda för att bestämma de recept som din/din katt(er) gillar bäst.Sedan har du 15 dagar på dig att ändra (om så önskas) blandningen av recept för att skapa den perfekta måltidsplanen för din Kitty!Efter detta kommer måltiderna att levereras var 4:e vecka.Du kan redigera din måltidsplan när som helst. Du kan avbryta måltidsplanen när som helst.

 • Var görs maten?

  Maten tillverkas med naturliga ingredienser i USA och i Europa i anläggningar som också producerar mänsklig kvalitet och följer exceptionellt höga kvalitetsstandarder.

 • Hur många dagars mat kommer i varje leverans?

  Varje leverans innehåller tillräckligt med foder i 30 dagar för en katt (multikattalternativ finns tillgängliga).Planen "Endast våt mat" inkluderar 70 burkar med 2,75 oz (vardera) våtfoder.Planen " Våt- och torrfoder" inkluderar 30 burkar med 2,75 oz (vardera) våtfoder och 4 påsar (2 LB vardera) torrfoder.Ett "Super-Size"-alternativ är tillgängligt för att dubbla kvantiteter om du har den där speciella, mycket hungriga "tiger"-katten!

 • Min katt har allergier. Vad ska jag göra?

  De olika menyalternativen innehåller bara 1 till 2 proteiner, och måltidsplanerna låter dig utesluta det eller de proteiner som din katt är allergisk mot.Om du beställer för fler än 3 katter, rekommenderar vi att du beställer din allergibenägna katt separat: på så sätt kommer dina andra katter att njuta av alla recept och därmed ha mer mångfald i sina måltidsplaner.

KONSULTERA VÅRA HÅLLBARHETSRÅDGÖRER! GE OSS BARA EN MJAU.

Våra hållbarhetsrådgörer står i beredskap för din katts hälsa.Fråga oss vad som helst om din katts näring. Gratis.

Låt oss prata katt.

THE COMFY CATS GARANTERAR

Vårt uppdrag är att förbättra din katts hälsa och livslängd genom bättre mat.Om du eller din katt inte är helt nöjda med din startbox får du full återbetalning.När som helst under abonnemanget kan du ändra dina portioner, leveransdatum eller ingredienser för att skapa den perfekta måltidsplanen för din kattunge! Du kan säga upp din abonnemanget när som helst.Våra hållbarhetsrådgörer  ger råd om de bästa formuleringarna.